OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Μαζική ηλεκτρονική επίθεση στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής - Τρέμουν την φωνή της Αλήθειας! | Χρυσή Αυγή

Μαζική ηλεκτρονική επίθεση στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής - Τρέμουν την φωνή της Αλήθειας! | Χρυσή Αυγή

Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017 - 16:18


Πριν μια ώρα η ιστοσελίδα του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή δέχθηκε μια συντονισμένη μαζική ηλεκτρονική επίθεση (DDOS, επιπέδου 6 με πακέτα 20 Gbps) από τους... γνωστούς - αγνώστους με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η πρόσβαση σε αυτήν από χιλιάδες χρήστες.Μαζική ηλεκτρονική επίθεση στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής - Τρέμουν την φωνή της Αλήθειας!
Η επίθεση αντιμετωπίστηκε άμεσα και με επιτυχία από τα συστήματα ασφαλείας και τους Συναγωνιστές που είναι επιφορτισμένοι με αυτήν την ευθύνη.
Προφανώς η χθεσινή δυναμική και απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση για το πόρισμα της Χρυσής Αυγής για τα θαλασσοδάνεια κομμάτων και καναλιών (την οποία δεν αναπαρήγαγε ΚΑΝΕΝΑ έντυπο και ηλεκτρονικό μέσο) πόνεσε πολύ αυτούς που αργά η γρήγορα θα λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη.
Παραμείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής και διαβάστε τις εφημερίδες μας "Χρυσή Αυγή" και "Εμπρός" όπου σπάμε την συνωμοσία της σιωπής!
Η φωνή της Χρυσής Αυγής, η φωνή της Αλήθειας δεν φιμώνεται!




Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mazikh-hlektronikh-epithesh-sthn-istoselida-ths-chrushs-aughs-tremoun-thn-f#ixzz4WPNr74nM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου