OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Δυτική Αττική, Μέγαρα, Δράμα, Λέσβος | Χρυσή Αυγή

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Δυτική Αττική, Μέγαρα, Δράμα, Λέσβος | Χρυσή Αυγή



Η Τοπική Οργάνωση Λέσβου επισκέπτεται καθημερινά πλέον τα χωριά συνομιλώντας με τους πολίτες του πολύπαθου νησιού μας μεταφέροντας παράλληλα τις θέσεις και την απόλυτη στήριξη του Λαϊκού Συνδέσμου στον αγρότη, τον άνεργο και κάθε δοκιμαζόμενο συμπατριώτη. Τελευταία δράση μας στα χωριά Πάμφιλα, Μόρια, Θερμή και νέες Κυδωνίες. 








Συνάντηση με τους καταστηματάρχες του πολύπαθου κέντρου των Αθηνών και ιδιαίτερα της πλατείας Ομονοίας είχαν ο βουλευτής Β΄ Αθηνών συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος, και ο Γραμματέας της Τ.Ο. Αθηνών και υποψήφιος  στην Α΄ Αθηνών συναγωνιστής Ιωάννης Βουλδής, όπου άκουσαν τα  προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθώς και τα αιτήματά τους.

Η υπέρογκη φορολογία, η εγκληματικότητα και η διαμονή χιλιάδων λαθρομεταναστών καθώς και η υποβάθμιση της περιοχή τους, είναι από τα βασικότερα προβλήματα των ελεύθερων επαγγελματιών. Οι συναγωνιστές Παναγιώταρος και Βουλδής τόνισαν, ότι η Χρυσή Αυγή ήταν και θα είναι πάντα στο πλευρό των ελεύθερων επαγγελματιών, ώστε να επιλυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.


Σείστηκαν τα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών το απόγευμα του Σαββάτου από την παρουσία φίλων και μελών της Χρυσής Αυγής όπου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ενδιαφέρουσα ομιλία του συναγωνιστή και βουλευτή Β΄ Αθηνών Γιώργου Γερμενή.
Για όλους και για όλα τα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν τον ελληνικό λαό αναφέρθηκε ο συναγωνιστής Γερμενής, καθώς αναφέρθηκε εκτενώς και στο πρόγραμμα του Κινήματος, ενός προγράμματος που η εφαρμογή του, θα απαλλάξει την πατρίδα μας από τα μνημόνια, και θα φέρει την  πραγματική οικονομική ανάπτυξη.
Τελειώνοντας την ομιλία του ο συναγωνιστής Γερμενής  επισήμανε ότι σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση η Χρυσή Αυγή θα αναδειχθεί ποιο ισχυρή και κάλεσε τους παρευρισκόμενους να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στον αγώνα που διεξάγει το Κίνημα μας για μια ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα.
Φωτογραφίες από την διανομή ρουχισμού στον οίκο ευγηρίας Τριπόλεως 
Μεγάλη ενημερωτική δράση πραγματοποιήθηκε από την Τοπική Οργάνωση Δυτικής Αττικής και Μεγάρων εν όψη της ομιλίας του Γενικού Γραμματέαα της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στην παραλία Βαρέας στα Μέγαρα. Οι ενημερωτικές δράσεις πραγματοποιήθηκαν στις περιοχές Ασπρόπυργος ,Μάνδρα ,Μέγαρα και Ελευσίνα, όπου μοιράστηκαν χιλιάδες ενημερωτικά φυλλάδια .Ο κόσμος υποδέχτηκε με αγάπη τα παιδιά που ενημέρωναν τον κόσμο και απ ότι όλα δείχνουν ότι η Δυτική Αττική ήταν είναι και θα είναι ένα προπύργιο του Εθνικισμού.
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρωί της Πέμπτης 10 Σεπτεμβρίου 2015, η ενημερωτική δράση τηςΤ.Ο Δράμας, στη λαϊκή αγορά της πόλης. Κλιμάκιο συναγωνιστών, παρουσία του γραμματέα της Τοπικής, επισκέφθηκε για άλλη μία φορά την λαϊκή αγορά της πόλης, μοιράζοντας χιλιάδες φυλλάδια με το Εθνικό σχέδιο του Κινήματος, εφημερίδες της Χρυσής Αυγής κι Εμπρός και ενημερωτικό υλικό για τον πρωτογενή τομέα. Η αποδοχή του κόσμου ήταν ιδιαίτερα θερμή με έντονο ενδιαφέρον για τις πολιτικές εξελίξεις.
Τα άδεια τους καρότσια, όπως δήλωναν, φανερώνουν την οικονομική εξαθλίωσή τους από τις άθλιες πολιτικές των απάτριδων και την σαπίλα του συστήματός τους. Επίσης, παρακινούσαν τους συναγωνιστές να συνεχίσουν τον αγώνα για μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες, δίχως μνημόνια και υποταγή στους τοκογλύφους. Ούτε βήμα πίσω υποσχέθηκαν οι συναγωνιστές και μετέβησαν στο προεκλογικό περίπτερο του Κινήματος στη Δράμα, όπου συνέχισαν για πέμπτη ημέρα, να διανέμουν έντυπο ενημερωτικό υλικό με τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για όλα τα πολιτικά θέματα. Αγώνας μέχρι την Τελική Νίκη.
Η Τοπική Οργάνωση Λέσβου επισκέπτεται καθημερινά πλέον τα χωριά συνομιλώντας με τους πολίτες του πολύπαθου νησιού μας μεταφέροντας παράλληλα τις θέσεις και την απόλυτη στήριξη του Λαϊκού Συνδέσμου στον αγρότη, τον άνεργο και κάθε δοκιμαζόμενο συμπατριώτη. Τελευταία δράση μας στα χωριά Πάμφιλα, Μόρια, Θερμή και νέες Κυδωνίες. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου