OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

ΑΙΣΧΟΣ! Σόκ καί φρίκη στήν Λέσβο..Μουσουλμάνοι αφόδευσαν και μετά πασάλειψαν μέ τα κόπρανα τίς Εικόνες μας!!



Σοκ και φρίκη στην Λέσβο! "Κακόμοιροι" λαθρομετανάστες πασάλειψαν με κόπρανα τις Εικόνες μιας Εκκλησίας!


http://xalesbos.blogspot.gr

Ιδού το ποιόν των "κατατρεγμένων και των δύστυχων" - όπως θέλουν τα συστημικά μέσα, η αριστερά και οι ΜΚΟ που κερδοσκοπούν από αυτούς - εισβολέων που κατακλύζουν τα νησιά μας.

Η "δυστυχία" μια ομάδας από δαύτους ήταν τέτοια που έκαναν την ''ανάγκη'' τους επιλέγοντας τον ιερό χώρο μιας εκκλησίας του Μολύβου.

Και φεύγοντας, πάντα ως "κατατρεγμένοι" ΠΑΣΑΛΕΙΨΑΝ ΜΕ ΚΟΠΡΑΝΑ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ γεμάτοι μίσος για την ορθόδοξη χώρα που θα τους φιλοξενήσει φροντίζοντάς τους θέλοντας ή μη...

Η είδηση δόθηκε από γνωστό Λέσβιο δημοσιογράφο πού κάνει εκπομπή στόν ΣΚΑΙ Λέσβου, και όπως ο ίδιος πληροφόρησε από την εκπομπή του, οι λαθροεισβολείς ''πιάστηκαν στά πράσσα'' και οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό τμήμα Μυτιλήνης...

Απομένει να δούμε ΠΟΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ. Στην πατρίδα τους πάντως το να βρίσεις τον Μωάμεθ και τον Αλλάχ σημαίνει θάνατο δια αποκεφαλισμού ή παράδοση στον όχλο για λιντσάρισμα. 
Σε μια δίκαιη δυτική χώρα, θα ήταν αναμενόμενο ο ένοχος να ασκήσει κοινωνική εργασία ένα χρονικό διάστημα και μετά απέλαση στην πατρίδα του και στους ομοίους του.

Η Χρυσή Αυγή υπερασπιζόμενη το Ελληνικό Σύνταγμα και τους νόμους και την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών απαιτεί :''ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ''καί άμεση φύλαξη των συνόρων της Πατρίδας μας! ΤΩΡΑ! 

Πριν να είναι πολύ αργά για όλους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου