OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ "ΧΟΥΝΤΑΣ" ΗΤΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ "ΣΤΟΧΟΥ": ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ "ΧΟΥΝΤΑΣ" ΗΤΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ!!!


Όταν τον περασμένο Ιούνιο εξελέγη ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής ο στρατηγός Γιώργος Επιτήδειος, οι μπολσεβίκοι δημοσιογράφοι άρχισαν να ξεψαχνίζουν τα οικογενειακά του για να βρούν αν ο μακαριστός πατέρας του Αθανάσιος ήταν επί Κατοχής Ταγματασφαλίτης. Μετά από 4 μήνες ψάξιμο, στις 25 Οκτωβρίου 2014, οι «Ιοί» δημοσίευσαν στην «Εφημερίδα των Συντακτών» μια μεγάλη έρευνα που κατέληγε στο συμπέρασμα ότι ο Αθανάσιος Επιτήδειος όχι μόνο ήταν δραστήριος Ταγματασφαλίτης στην Εύβοια, αλλά είχε συμμετάσχει και στο... σούβλισμα μιάς Εβραίας στους Στρόπωνες!..

Οι ίδιοι αυτοί «Ιοί» δεν έβγαλαν άχνα την περασμένη Δευτέρα, όταν ανακοινώθηκε ότι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο 78χρονος ομότιμος καθηγητής Κοινωνιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Κωνσταντίνος Αγγέλου Τσουκαλάς, γιός του υπουργού Δικαιοσύνης της Χούντας (Ιούνιος 1970 – Μάϊος 1973) αειμνήστου Άγγελου Τσουκαλά (1906-1996)!.. Στο επόμενο φύλλο του «Στόχου» (3 ημέρες πρίν τις Εκλογές) θα δημοσιεύσω όλες τις λεπτομέρειες για τον σούπερ χουντικό μπαμπά του Κωστάκη του Τσουκαλά, που ηγείται του Συριζέϊκου ψηφοδελτίου Επικρατείας και θα γελάσει ο κάθε πικραμένος. Σήμερα σας αποκαλύπτω επιγραμματικά ότι:

1) Ο Άγγελος Τσουκαλάς έχει επανειλημμένως προλογίσει τα βιβλία του Στυλιανού Παττακού!.. 2) Υπήρξε συνήγορος του Μπελογιάννη (1951-52) και Δήμαρχος Αθηναίων με την υποστήριξη της ΕΔΑ (1959-64), αλλά μισούσε θανάσιμα τον Κομμουνισμό, γι’ αυτό – άλλωστε – τον έκανε υπουργό και ο Γιώργης ο Παπαδόπουλος 3) Ως υπουργός Δικαιοσύνης της Χούντας, ο Άγγελος Τσουκαλάς υπέγραψε την τελευταία θανατική ποινή της Ελληνικής Ιστορίας, αυτή του Βασίλη Λυμπέρη, ο οποίος εκτελέστηκε στις 25 Αυγούστου 1972. 4) Μετά την Χούντα (1976), ο Άγγελος Τσουκαλάς έγραψε το περίφημο βιβλίο του «Έθνος, Γλώσσα και Κομμουνισμός», το οποίο είναι κόλαφος για τους ανθέλληνες μπολσεβίκους. 5) Τελευταίο άφησα το κορυφαίο: Ο ίδιος ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντίνος Α. Τσουκαλάς, έχει γράψει μεσούσης της Χούντας (το 1969 από το Παρίσι, όπου έκανε αντίσταση!..) το περίφημο βιβλίο του «Η Ελληνική Τραγωδία: Από την Απελευθέρωση στους Συνταγματάρχες» στο οποίο αποκαλεί τον Αρχηγό της 21ης Απριλίου «κύριο Παπαδόπουλο», εξηγεί γιατί ήταν αναπόφευκτη η επέμβασις του Στρατού και καταγγέλλει τους Κομμουνιστές για ένα σωρό εγκλήματα με πρώτο και καλύτερο το Παιδομάζωμα του 1947-49!..

Ε, ρε γλέντια που έχουμε να κάνουμε την άλλη Πέμπτη με τον Κωστάκη τον Τσουκαλά, τον παιδικό φίλο του Εβραίου Σημίτη, που ο αγράμματος Τσίπρας διόρισε βλακωδώς επικεφαλής του Ψηφοδελτίου του Σύριζα…

"Κοινός Νούς" - Εφημερίδα "Στόχος"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου