OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Η  ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΗ  ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ -ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ -ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ......

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΣΙΩΠΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ Μ.Μ.Ε ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΜΑΣ
Η ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ....

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ  ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΑΣ  ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ  ΟΜΗΡΟΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ  ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΑΜΨΙΑ ΜΑΣ ...ΑΠΕΝΑΝΤΙ  ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΚΥΡΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ  ΗΛΙΘΙΑΖΟΝΤΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΜΠΟΥΣ ΥΠΝΩΣΗΣ....ΤΩΝ ΤΥΡΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΧΘΡΩΝ ΜΑΣ.





Δύο παλιοί  φίλοι συναντιούνται πολλά χρόνια μετά σέ μιά πλατεία ...και αφού αγκαλιάστηκαν καί αντάλλαξαν φιλοφρονήσεις ο ένας κοιτάζει τόν άλλον καί τόν ρωτάει:
-Πές μου πάει καλά η ζωή σου;.......
-Ο άλλος απαντά: ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!ΤΕΛΕΙΑ!!ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ!!!
-Ο φίλος του τόν κοιτάζει παραξενεμένος καί τόν ρωτά:βλέπεις ειδήσεις; αγοράζεις εφημερίδες;
Τότε εκείνος τού απαντά κοιτάζοντας τον απορημένος :-ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΩΣ ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΤΟ ΗΞΕΡΑ;

Διάβασα εχτές τήν επιστολή-άρθρο τού συναγωνιστή μου Παναγιώτη Ηλιόπουλου πού κρατείται κυριολεκτικά όμηρος στά βρώμικα καί επικινδυνα χέρια επίορκων πολιτικών καί δικαστικών λειτουργών της άτυχης καί έρμης πατρίδας μας. 
Βρίσκεται μαζί μέ ολους τούς υπόλοιπους ομήρους τών μαφιόζων τής κυβέρνησης και της δικαιοσύνης καί αυτό τό λέω μετά λόγου γνώσεως.
Μετά τήν χθεσινή αναγνωση τής επιστολής του,ένοιωσα τόσο αδειασμένη,τόσο θλιμμένη καί τόσο εγκλωβισμένη .....όσο ποτέ.
Ενώ δέν διάβαζα κάτι πού δέν μού είναι ήδη γνωστό,εχτές γιά πρώτη φορά φευγαλέα ..γιά κλασματα δευτερολέπτου...βρέθηκα μαζί του,μαζί τους σέ αυτό τό κελλί.Εγινα όμηρη εγώ,εγκλωβισμένη ,χωρίς ποτέ νά έχω πειράξει κανέναν,χωρίς να μπορώ νά δώ τά παιδιά τά εγγόνια τόν άντρα μου παρα μόνο γιά 20 λεπτά τήν εβδομάδα.Γιά λίγο ήμουν εγώ πού ούρλιαζα φωνάζοντας :ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΜΕ ΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ;ΤΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ;ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΑ;εγώ λοιπόν έπαιρνα τήν απάντηση:Τίποτα ....απλά είσαι στήν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ?
Ημουν εγώ η ίδια μέσα στό καυτό σάν φούρνο κελί ...πού περίμενα από τούς συμπατριώτες μου Ελληνες ,να αναγκάσουν τούς επίορκους νά αποδείξουν ΕΔΩ καί τώρα οτι μέ έκλεισαν φυλακή μέ αληθινά στοιχεία μέ καυτές αποκαλύψεις τής εγκληματικής δράσης μου καί όχι γιατί τό παράγγειλε ένας Εβραίος σιωνιστής στόν πρωθυπουργό της χώρας μου,πού μέ την σειρά του τό παράγγειλε στόν ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ της χώρας μου πού με την σειρά του το παράγγειλε στήν συγχωριανή του  ΑΡΧΙΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ  πού γιά νά τήν πείσει τής είπε οτι ειμαι δωδεκαθείστρια σατανίστρια άθεη....καί μετά από αυτό αυτή πείθεται και παραγγέλνει μέ τήν σειρά της ...συλλήψεις και ανακρίσεις ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ 
ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΠΟΥ Η ΤΥΧΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΟΥ ήταν στά χέρια μιάς φανερά διαταραγμένης ψυχικά και πνευματικά ανακρίτριας η οποία έχει πάρει στά χέρια της τήν δικαιοσύνη, τά ανθρώπινα δικαιώματα,τούς νόμους τού Συντάγματος καί τήν επαγγελματική της δεοντολογία,και μαζί μέ τήν υπόλοιπη  παρέα συγχωριανών και μή.....ΑΚΡΟΒΑΤΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ  ΑΗΘΕΙΑ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΟΡΚΙΑ ....ΑΝΑΜΕΣΑ  ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΝΟΜΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ ΠΟΙΝΩΝ (ΜΟΝΟ Η ΡΟΔΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΚΟΜΗ)Θυμίζοντας περισσότερο τυχοδιώκτες τού ΑΡΠΑ-ΚΟΛΛΑ παρά έντιμους ορκισμένους δικαστικούς λειτουργούς ...σε τέτοιο σημείο πού οι νοήμονες πολίτες αναρωτιούνται εάν έχουν συναίσθηση, ΌΛΗ ΑΥΤΉ Η ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΕΩΣ ΥΠΟΠΤΗ ΠΑΡΕΑ ,αν αντιλαμβάνονται, πραγματικά τήν ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ  καί  ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΎ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ <ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ>ΚΡΙΣΗ!
Καί άν κάποιοι δοσίλογοι ετοιμάζονται ακονίζοντας νύχια καί δόντια γιά νά πούν ότι <ΜΙΛΑΕΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΣΑ>τότε θά απάντήσω πώς αυτό συνεπάγεται απόλυτα οτι ΜΙΛΑΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΜΙΆ ΑΛΗΘΕΙΑ πού ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑΦΥΣΙΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ <ΠΕΡΙΕΡΓΩΝ>ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΩΝ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΕΥΘΙΞΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ.
Παρ΄'ολα αυτά η ελπίδα να ξεκαθαρίσουμε το πολιτικό δικαστικό καί κατ'επέκταση κοινωνικό θολό καί δύσοσμο (λόγω αποσύνθεσης τών συνειδήσεων τών επίορκων)υπάρχει!
Ναί βεβαίως υπάρχει όσο θά υπάρχουν ΗΘΙΚΟΙ καί ΑΔΕΚΑΣΤΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ είτε ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ είτε ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ....ΑΛΛΆ θά πρέπει νά έχουν ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΡΕΤΗ:ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ  ΚΑΙ  ΤΟΛΜΗ....δυστυχώς όπως περίτρανα απεδείχθει ,όλες οι παραπάνω αξίες τής εντιμότητας της ηθικής τό αδέκαστο του λειτουργού πάνε χαμένες αν δέν συνοδεύονται από τήν γενναιότητα καί τήν τόλμη πού αυτή γεννά!
Η απόδειξη γιά αυτήν τήν διαπίστωση μου είναι ένας προφανώς έντιμος,ηθικός καί αντικειμενικός  ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ πού παραιτήθηκε όμως γιά νά καταγγείλει τήν ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ  ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ:Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΚΚΑΣ .... σέ συνεντευξη του ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ:

Εισαγγελέας Σακκάς: Η Δικαιοσύνη είναι υπονομευμένη και δεν μπορεί να καταπολεμήσει την πολιτική διαφθορά. Να γίνει ο κάθε Έλληνας πολίτης ένας Ντι Πιέτρο!(Ο Αντόνιο ντι Πιέτρο, ο αδιάφθορος δικαστικός της επιχείρησης «Καθαρά Χέρια», ο άνθρωπος που έστειλε στη φυλακή πολλά από τα ιερά τέρατα του οικονομικού και πολιτικού κατεστημένου της Ιταλίας και έκανε τους Ιταλούς να γράφουν στους τοίχους «Ντι Πιέτρο, σε ευχαριστούμε>>και ό οποίος εχει πει:«Ο δικαστής κινείται με βάση τα στοιχεία της έρευνας που έχουν κάποια εγκυρότητα νομική. Σε ό,τι αφορά τον δημοσιογράφο, αρκεί αυτό που φαίνεται αληθοφανές. Στον δημοσιογράφο φτάνει να υπάρχει βεβαιότητα σε ό,τι αφορά την πηγή της είδησης. Στον δικαστή αυτό δεν είναι αρκετό. Και σε μερικές σκανδαλοθηρικές εφημερίδες δεν χρειάζεται καν η βεβαιότητα για την πηγή της είδησης. Οπως βλέπετε, η διαφορά, η κυριότερη διαφορά, βρίσκεται στο ποιος αναζητάει την είδηση και πώς θα χρησιμοποιήσει την είδηση αυτός που την αναζητάει».

Σήμερα πάντως ζούμε μια νέα πραγματικότητα: πολλοί είναι οι δημοσιογράφοιπου κατηγορούνται ότι ασκούν το επάγγελμά τους ως δικαστές. Υπάρχει για σας μια στιγμή που ο δημοσιογράφος καλείται να παίξει και αυτόν τον ρόλο; Τουδικαστή;

«Μιλάμε για δύο εντελώς διαφορετικά επίπεδα δημοσιογραφίας. Ο δημοσιογράφος, με την "ευγενή" έννοια του όρου, είναι αυτός που μαθαίνει την είδηση και μετά την αξιολογεί και ενδεχομένως κρίνει αν πρέπει ή όχι να την μεταδώσει. Μερικές φορές, δυστυχώς, μου δόθηκε η ευκαιρία να συναντήσω ορισμένους δημοσιογράφους ή ψευδοδημοσιογράφους, οιονεί δημοσιογράφους αν θέλετε, που δεν κρίνουν ποτέ μια είδηση την οποία μαθαίνουν. Ενίοτε μάλιστα αυτοί οι ψευδοδημοσιογράφοι, ελλείψει είδησης, κατασκευάζουν την είδηση, εφευρίσκουν την είδηση. Δηλαδή η είδηση δεν υπάρχει, επινοείται από αυτούς, και μετά αρχίζουν το κυνήγι, για να βρουν κάποιους άλλους να επιβεβαιώσουν την επινοημένη είδησή τους. Στο κυνήγι αυτό η διάψευση μιας επινοημένης είδησης αποτελεί είδηση»..)

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΑΚΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ
ΕΙσαγγελέας Σακκάς: Το νομικό χάος, η πολυνομία, η συγκάλυψη εγκλημάτων υπουργών και η απαλλαγή αυτών δια της μεθόδου της εξάλειψης του αξιόποινου κυβερνητικών-υπουργικών εγκλημάτων δια της σύντομης παραγραφής είναι δημιουργήματα-έργα ανισότητας από κοινού της Βουλής (Νομοθετικής Εξουσίας) και της εκάστοτε Κυβέρνησης (Εκτελεστικής Εξουσίας), δυστυχώς μέσα στον ιερό χώρο της Δημοκρατίας, στο Κοινοβούλιο. Δεν μπορώ να βλέπω και να ζω αυτή τη δομημένη υποκρισία και όλα αυτά εν ονόματι του Λαού και της Δημοκρατίας. Οι δύο οργανωμένοι συστημικοί παράγοντες έτσι υποκρίνονται με στόμφο για Δικαιοσύνη και Διαφάνεια στην Ελλάδα. Δεν μπορώ να παίξω το ρόλο του κομπάρσου. Δεν μπορώ να βλέπω αυτή τη δομημένη υποκρισία. Από τη μία να μένουν ατιμώρητα τα αδικήματα των στελεχών της εκτελεστικής εξουσίας-εκάστοτε Κυβέρνησης εξ αιτίας της Βουλής και από την άλλη να βλέπω τον κόσμο δεμένο χειροπόδαρα μέσα στο νομικό χάος, στην πολυνομία που είναι η μητέρα της διαφθοράς και έργο των ως άνω δύο εξουσιών και να πληρώνουν οι πολίτες σαν είλωτες διεθνώς το χρέος (οικονομικό και κοινωνικό) της κρατικής διαφθοράς. Αγανακτώ και επαναστατώ. Δεν δέχομαι να μου ποδοπατούν τη νοημοσύνη μου και την αξιοπρέπειά μου. Δεν δέχομαι η Βουλή, το Κοινοβούλιο, ενώ έπρεπε με βάση το ίδιο το Σύνταγμα (άρθρο 86 Συντάγματος), ως Συνταγματικός Συλλογικός Εισαγγελέας να είναι Φύλακας της νομιμότητας, της ποινικής Δικαιοσύνης κατά υπουργών, και στα βασικά της καθήκοντά της ανάγεται η ποινική δίωξη κατά υπουργών, δια της πονηρής μεθόδου της σύντομης παραγραφής, να παραλείπει εμπρόθεσμα να διώκει υπουργούς με σκάνδαλα και να προκαλεί έτσι την απαλλαγή τους από την τιμωρία, δηλαδή να συγκαλύπτει την εγκληματικότητα υψηλά ισταμένων.
Σέ άλλο σημείο της συνεντεύξης του λέει:
Ερ. Κύριε εισαγγελέα, σε µια κρίσιµη στιγµή για τη Δικαιοσύνη και για την Πατρίδα, επιλέξατε την εθελουσία έξοδο από το Δικαστικό Σώµα. Ποίοι λόγοι σας ώθησαν σ' αυτή την επιλογή σας;
Απ. Πράγματι ήταν κρίσιμη η στιγμή και επέλεξα την έξοδο, προστατεύοντας το κύρος μου ως Εισαγγελικός Λειτουργός, την προσωπικότητά μου, την αξιοπρέπειά μου, έχοντας συνείδηση του ρόλου μου. 
Με τα κατάντια που δημιούργησαν οι δύο εξουσίες Εκτελεστική-Κυβέρνηση και Νομοθετική Εξουσία-Βουλή στο χώρο της Δικαιοσύνης, δεν μπορούσα πλέον να συμπαρίσταμαι ως κομπάρσος σε ένα δομημένο σύστημα κρατικής υποκρισίας και κατά συνέπεια θεώρησα ότι δεν ήταν σωστό να παραμείνω στο Δικαστικό Σώμα και να κοροϊδεύω τη συνείδησή μου και την αξιοπρέπειά μου. Μόνο αν έχεις σθένος και παραιτηθείς από το Δικαστικό Σώμα, μπορείς να είσαι ελεύθερος να μιλήσεις σταράτα. Διαφορετικά, αν μείνεις μέσα, κινδυνεύεις να σε σέρνουν σε πειθαρχικές και ποινικές διώξεις ως δήθεν προσβάλλων το κύρος της Δικαιοσύνης, συνθλίβοντας το λόγο σου. Αυτή είναι η άποψή μου. Μπορούσα να σιωπώ και να μείνω στο Δικαστικό Σώμα ακόμη 15 χρόνια τουλάχιστον, βάσει του άρθρου 88 παρ. 5 του Συντάγματος. Δεν συμβιβάστηκα με τη συνεχή και δομημένη κρατική απαξίωση της Δικαιοσύνης, του τελευταίου οχυρού της Δημοκρατίας που δημιούργησαν σε βάρος της οι δύο εξουσίες Εκτελεστική-Κυβέρνηση, που είχε την πρωτοβουλία του νομοθετείν, και η Νομοθετική Εξουσία-Βουλή, που νομοθετούσε κατά παραγγελία της πρώτης το νομικό χάος, την πολυνομία, τη διαφθορά.
Στην Ελλάδα, βάσει του Συντάγματος, υπάρχει σκόπιμη σύγχυση δικαστικών εξουσιών και λειτουργιών, και μέρος της Δικαστικής Εξουσίας και Λειτουργίας ασκεί και η Βουλή, και μόνο αυτή για ποινική δίωξη κατά διατελεστάντων μελών της Κυβέρνησης κατ’ αρθρο 86 (δηλαδή κατά των κυβερνώντων και υψηλά ισταμένων) και κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας κατ’ άρθρο 49.......κλπ.πού μπορειτε να διαβάσετε:gnomi@infognomon.gr
Μετά από αυτήν τήν αποκάλυψη-καταγγελία γιά τίς διαπλεκόμενες ΠΟΛΙΤΙΚΗ καί ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ   περίπου 2 χρόνια μετά ήρθε μιά άλλη ομολογία ΒΟΜΒΑ πραγματική ...πού θά έπρεπε να είχε ραγίσει το ΠΟΛΙΤΙΚΟ -ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ  σύστημα τής χώρας τήν επόμενη στιγμή ,καί νά μήν προλαβαίνουν οι εισαγγελείς να βγάζουν αυτεπάγγελτα ενταλματα σύλληψης ΤΨΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ .....ΑΛΛΑ οπως όλοι ειδαμε και ζήσαμε .....ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ  γιατί ανέλαβε ο ΤΡΙΤΟΣ ΤΟΜΕΑΣ  ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ:ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΤΑ Μ.Μ.Ε Νά υποβαθμίσει, μέχρι αηδίας νά αποπροσανατολίσει καί συγχισει τούς ήδη <ταλαίπωρους>Ελληνες μέ αποτέλεσμα σήμ,ερα μήνες μετά τήν αποκαλυψη βομβα   νά είναι ελεύθεροι όλοι οι κακοποιοί πού συμμετείχαν στήν σκευωρία κατά ενός νόμιμου κομματος.....κατά παραγγελλία των Εβραίων σιωνιστών 
Αυτός πού έκανε τήν ομολογία είναι ο ίδιος ο γραμματέας τού κυβερνώντος κόμματος της Ν.Δ  καί τά αποκαλύπτει σέ έναν ΕΛΛΗΝΑ μέ όλη την σημασία της λέξεως τόν ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ  πού ταλαιπωρείται καί εκτίθεται καί φυλακίστηκε  ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΌΠΩΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΩΝ ΚΛΑΠΑ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΕΝΤΟΛΕΩΝ ΤΟΥΣ!
ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ .....ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΛΕΓΑΝ ΟΙ  ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ  ΔΗΜΟΣΙΟΠΛΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΤΗΣ ΚΑΝΕΛΛΗ!
ΜΕΡΟΝΥΧΤΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Η....ΕΙΔΗΣΗ....ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΤΟΥΣ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΙ....ΑΝΑΝΔΡΟ!(Ασχετα αν το χάρηκαν όπως είδαμε 9 στούς 10 Ελληνες γνωρίζοντας καλά τό βρώμικο στόμα της.....παθούσας Κανέλλη)
ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΛΥΣΕΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ..........ΜΗΤΕ ΛΕΞΗ.......ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ.......ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ......ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΗ.....ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΙ.......ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΕ ΨΕΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑΣ ΟΧΕΤΟΣ ΕΝΑΣ ΒΟΘΡΟΣ ΟΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕ-ΣΤΟΜΑ ΜΑΝΙΚΑ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥ ΑΔΕΙΑΖΕ ΤΟΝΟΥΣ ΒΟΘΡΟΛΥΜΜΑΤΑ(πράγμα πού βίωσα και εγώ καί η οικογένεια μου)....
Κανένα κανάλι ,κανένας δημοσιογράφος δέν τόλμησε νά καταγγείλει τά ψέμματα  τίς συκοφαντίες τίς απειλές τήν βρώμα καί τήν δυσωδία μιας ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗΣ ΣΚΕΥΩΡΙΑΣ πού στοίχισε τόσο ακριβά σέ τόσους ανθρώπους και τίς οικογένειες τους.ΑΝΤΊΘΕΤΑ εγιναν ΚΑΤΗΓΟΡΟΙ   ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ   ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ  ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ .
Ολη αυτή η νοσηρή καί σχιζοφρενική  παράσταση της σκευωρίας κατά τής Χρυσής Αύγής συνεχίζεται ....μέχρι σήμερα ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ μετα τήν ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ μετά τήν αποκάλυψη  τών  ατελείωτων ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ   ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ .....ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΘΩΩΣΕΙΣ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ  ΤΩΝ ΥΠΟΔΙΚΩΝ  ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ  ΚΑΙ  ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ  ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ....ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΟΥΝ (ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ) Η ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ  ΓΝΩΣΤΩΝ Η <ΠΕΛΑΤΩΝ> ΜΑΣ  ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ(ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ  2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΤΟΥ ΜΑΖΙ Η  ΔΙΠΛΑ ΜΕ ΤΑ  ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ???έγκλημα πολύ μεγαλύτερο από οποιαδήποτε  λίστα  γιατί  μετά τήν αποκάλυψη γιά τό ποιόν τού  Βενιζέλου εύλογα κανείς αναρωτιέται.....όταν είχε επίσκεψη στό σπίτι του απο επιφανείς  φίλους του  πού ίσως λέμε ίσως δέν ήταν Ελληνες  αντιστάθηκε στήν επίδειξη ,κύρους καί  δύναμης η  τούς τά έδειξε παριστάνοντας τόν μεγάλο καί τρανό;Εχουμε τό δικαίωμα να υποθέσουμε ότι θέλουμε γιατί η <πολιτικη.> του τα εργα και οι ημέρες του  έχουν νά επιδείξουν  ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!
Παρ'ολα αυτά  εξ'αιτίας αύτών τών παραβατικών  κρατικών καί δικαστικών λειτουργών πού αποδεδειγμενα  παρανόμησαν  σε 11 από τις 10 υποθέσεις πού τούς αφορούν ,βρίσκονται άδικα καί μέ προκλητικά  γελοίες αιτίες καί στοιχεία φυλακισμένοι 80 περίπου πατριώτες πού ανήκουν ιδεολογικά στό νόμιμο και με όλες τις δημοκρατικές διαδίκασίες εκλεγμένο από τόν Ελληνικό λαό  το τρίτο σέ δύναμη κομμα τής Χρυσής Αυγής ...τό οποίο μάλιστα είναι τό πλέον σίγουρα  πιό ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΠΙΟ ΤΙΜΙΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΙΑΦΑΝΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΡΑΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ,ΟΥΤΕ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΚΙΛΟΥ  ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΟΥΝ Η ΑΘΩΩΝΟΥΝ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ Η ΠΕΛΑΤΕΣ  ΟΥΤΕ  ΜΙΖΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ  
 ΟΥΤΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑΝ.... ΟΥΤΕ  ΧΑΛΚΕΥΣΗ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΆΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΣ ΜΕ ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ  ΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ  ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΣΑΜΠΑ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 90% ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙ -ΚΟΜΜΑΤΙ....ΟΥΤΕ.. ΟΥΤΕ... ΟΥΤΕ.........ατέλειωτα ούτε από ατέλειωτους προδότες μέ ατέλειωτα εγκλήματα.
Κάθε μέρα  κάθε ώρα καί κάθε λεπτό πού περνούν ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ  στήν φυλακή οι  ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ  ΑΡΧΗΓΟΣ  ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ  ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ  ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ(όπως συμβαίνει μέ όλες τίς ιδεολογίες,...αλλοιώς θά ήμασταν όλοι πασοκτζήδες(φτου) νεοδημοκράτες(φτου)η κομμουνιστές(φτου-φτου φτου )ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ  ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ  ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΙ ΑΠΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ(4 ΕΛΕΓΧΟΙ ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΔΟΕ) ΔΙΑΦΑΝΟΙ ΣΕ ΟΛΑ  ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ  ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ  ΟΙ ΑΥΤΟΑΘΩΩΜΕΝΟΙ  ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ  ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ  ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ...ΟΣΟ  Η ΜΕ 47.000 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ  ΜΗΝΥΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ  ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120  ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ  Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΡΣΕΙΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ......ΑΛΛΑ .....ΜΟΚΟ....ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥΣ  ΛΑΓΚΑΡΝΤ  ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ  ΧΡΗ,ΑΤΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΛΠ ΚΛΠ! ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΚΡΙΣΙΜΟ ΕΡΩΤΗΜΑ :
ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ;

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ ΑΥΤΟΙ  ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΜΑΣ  ΠΡΟΣΠΕΡΝΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΟΝ.....<ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΛΑΟ> ΚΑΙ  ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ  ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΕΣ  ΚΑΙ ΑΘΩΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ;
Βασίζονται άραγε στήν δύναμη τών εβραιοσιωνιστών πού <λύνουν καί δένουν>στόν πλανήτη;
Φοβούνται νά  παρακούσουν τίς εντολές τους γιατί μπορούν οι εβραιοσιωνιστές να τούς καταστρέψουν;Ποιός δέν είδε τόν ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  νά τρέχει σάν σκυλάκι να ικανοποιήσει τα θέλω τους όσον αφορά τήν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;Υπάρχουν δύο ατράνταχτες  ομολογίες  (ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ)  καί ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΣ  πρώην ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
Ρουπακιώτης:Οι Εβραίοι επέβαλαν τις συλλήψεις των Χρυσαυγιτών
Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης κ. Αντώνης Ρουπακιώτης έκανε λόγο για πολιτικές σκοπιμότητες, που υπαγορεύθηκαν από «αμερικανοεβραϊκές και αμερικανοελληνικές οργανώσεις».
Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, ο κ. Ρουπακιώτης υποστήριξε, ότι οι διώξεις βουλευτών της ΧΑ υπαγορεύθηκαν από τις ΗΠΑ και την Κομισιόν, και τις συνέδεσε τόσο με το ταξίδι του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, σε Ουάσινγκτον και Νέα Υόρκη, όσο και με την επικείμενη ανάληψη της προεδρίας της ΕΕ από την Ελλάδα.
«Αμερικανοεβραϊκές και αμερικανοελληνικές οργανώσεις έρχονταν στην Ελλάδα και πίεζαν για τη Χρυσή Αυγή. Σαφώς έπαιξε ρόλο αυτό στις εξελίξεις. Σαφώς ο πρωθυπουργός έπρεπε να τους πει κάτι» επισήμανε ο κ. Ρουπακιώτης, που ήταν υπουργός Δικαιοσύνης επί της συγκυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου - Κουβέλη και η ΝΔ είχε απορρίψει, ουσιαστικά, το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.
«Από την 1η Ιανουαρίου 2014 αναλαμβάνουμε και την προεδρία της ΕΕ και υπήρχαν πιέσεις και από την Κομισιόν για τη Χρυσή Αυγή. Οι επίτροποι Μούιζνιεκς και Μάλστρομ έλεγαν, ούτε ένα νομοσχέδιο δεν καταθέτετε;», συνέχισε την ανάλυσή του ο κ. Ρουπακιώτης.
Ακόμη, αναφέρθηκε στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, λέγοντας ότι «από την 1η Ιανουαρίου 2014 θα πληρώνουμε ως χώρα πρόστιμο, επειδή δεν κατατέθηκε».
Υποστήριξε δε, ότι το νομοσχέδιο αυτό «πάγωσε», γιατί η κυβέρνηση δεν ήθελε να πολώσει το κλίμα με τη Χρυσή Αυγή, ώστε να μπορεί να ξαναφέρει τους ψηφοφόρους που «έχασε», πίσω στις τάξεις της
Read more: http://www.newsbomb.

αλλά υπάρχει παντού καταγεγραμμένη η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ  ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΜΙΞΗ  ΞΕΝΩΝ  ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!
ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑ  ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ  ΚΑΙ  ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΑΛΟ  ΣΤΑ Μ.Μ.Ε  ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΤΩΝ  ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ...ΝΑ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ  Η ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ.....ΑΛΛΑ ....ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ  Ο........ΔΗΜΟΣΙΟΠΛΑΝΟΣ.....ΔΕΝ ΕΡΙΞΕ ΛΑΔΙ ΣΤΉΝ ΦΩΤΙΑ ....ΓΙΑΤΙ  ΤΟ ΕΡΙΧΝΕ ΣΕ ΜΙΑΝ ΑΛΛΗ ΔΙΠΛΑ .........ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ......ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ  ΕΙΧΑΝ ΤΑ Μ.ΜΕ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑΝ......ΑΛΛΑ......ΜΕΙΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ.....
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.....ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ.....ΟΙ  ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ...ΠΟΥ......ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΖΗΣΑΜΕ ΟΛΑ...ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΙΣ ΕΚΤΡΟΠΕΣ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑΤΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ...ΚΑΙ;??????ΚΑΙ????????ΚΑΙ?????
Καταλάβατε τώρα γιατί τό ΘΡΑΣΣΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ;
Καταλάβατε τώρα γιατι ΦΕΡΟΝΤΑΙ  ΣΑΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΛΑΟΥ;
Καταλάβατε  τώρα γιατί  ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ 
Καταλάβατε  τώρα γιατί  ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ  γιατί  ΜΑΣ ΑΓΝΟΟΥΝ  ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ  ΦΤΥΝΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝΤΑΣ  ΚΑΙ 550.000 ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ  ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ;
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ  ΓΙΑΤΙ  Ο ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ  Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ Ο  ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ  Ο  ΓΕΡΜΕΝΗΣ  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΜΗΡΟΙ  ΤΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ  ΚΡΑΤΩΝΤΑΙ ΜΕ ΓΕΛΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΕΛΟΙΕΣ  ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΓΕΛΟΙΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΑΡΚΤΕΣ ΠΟΙΝΕΣ....ΦΙΜΩΣΗ  ΚΑΤΌΙΚΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΚΛΠ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΜΕΙΣ ...
.ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ  ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ  ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ  ΚΑΙ  ΧΑΣΑΝ ΤΙΣ <,ΣΤΙΓΜΕΣ. ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ 
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ  ΕΝ ΤΕΛΕΙ  ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ!

 Τριανταφυλλίδου Βούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου