OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Έξι αναρχοκομμούνια , ένας χρυσαυγίτης.

Έξι αναρχοκομμούνια , ένας χρυσαυγίτης. Βλέπεται ότι γνωρίζουν τι αξίζουν! Έξι άπλυτοι για να κάνουν έναν χρυσαυγίτη. Έτσι είναι όταν στερείσαι αξιών, στερείσαι των πάντων, στερείσαι από τον ανδρισμό σου, το φιλότιμο σου, τον εγωισμό σου , την υπερηφάνεια σου, αλλά κυρίως στερείσαι της αξίας σου. Βάλανε στη μέση τον  Δημήτρη
και πέσανε πάνω του, αλλά ο Δημήτρης παρ΄όλο τον πόνο του χθές γέλαγε κάποιες στιγμές για τι θυμόταν ότι όταν γύρναγε να χτυπήσει κάποιον απ΄αυτούς τους έξι, αυτός φοβισμένος έκανε πίσω χοροπηδώντας  σα μπαλαρίνα.      Έτσι είναι, σας χόρεψε καλά ο χρυσαυγίτης μόνος του. Εσείς δυστυχώς για να  γίνεται ένας σαν τον Μήτσο πρέπει να μαζευτείτε έξι. Και τελικά αυτό που σας θυμώνει πιο πολύ είναι ότι ξέρετε την ελάχιστη ως μηδαμινή αξία σας, άπλυτα.

Υ.Γ :  Ο πόνος του συναγωνιστή περνάει σιγά σιγά. Αυτό που δε λέει να περάσει, είναι η μπόχα από την απλυσιά σας που την έχει ακόμα στη μύτη του.

Υ.Γ 2 : Ρε απλυτοσυριζαίοι, εάν για έναν χρυσαυγίτη χρειάζεστε έξι, όταν θα βρεθείτε μπροστά σε 300 έχετε υπολογίσει πόσοι πρέπει να είστε παρέα ; Θα επανέλθω με εμπεριστατωμένο άρθρο για την άνανδρη δολοφονική επίθεση εναντίον του συναγωνιστή Δημήτρη Ρήγα.

Τα παραπάνω γράφτηκαν γιατί όποιος δει έξι άτομα εναντίον ενός νιώθει την ανάγκη να φωνάξει ΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟΙ , ΝΤΡΟΠΗ.

ΒΟΥΛΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ Τ.Ο ΛΕΣΒΟΥ   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου